Kop prins

Het Prinsenpaar 2018-2019

Prins Party & Prinses Showbizz

Mijn naam is Kane Heemskerk , 15 jaar en zit in 4 HAVO op Teylingen College Leeuwenhorst.  Ik heb een oudere broer Nick en jongere broer Skip. Mijn ouders zijn Erik en Marja Heemskerk, beter bekend als de eigenaren van Café 't Feest van Harry '  & restaurant ' TO ME@T ‘ & Catering ‘ Bij de Buren '

Ik ben erg gek op voetbal , zit dit seizoen in de JO17 4 van VVSB. Dit is een erg leuk en gezellig team waar toevallig ook Bastiaan & Daan, twee Babyfaaten vrienden van mij in zitten.

Ook ben ik gek op feestjes en gezelligheid , daarom hou ik ook erg van de horeca en ben dan ook als ik ff vrij ben of  vakantie heb veel bij mijn ouders in de zaak te vinden, zowel in de keuken als in de bediening. Ik vier al mijn hele leven Carnaval.
Mijn vader was in 1987/88 Prins  der Babyfaaten ( Prins Rik )
Dit was in hetzelfde jaar dat Floor Vink Prins der Kaninefaaten werd
( Prins Floris V)
Ik vind  het heel erg gaaf dat ik deze traditie voort mag zetten en dat ik dit jaar Prins der Babyfaaten ben geworden !
Onze hele familie viert altijd carnaval. Mijn opa en oma Heemskerk deden samen met mijn ooms en tantes altijd mee met de grote optocht en maakte de mooiste creaties ! Toen ik nog klein was maakte zij ook heel veel mooie pakken voor mij en mijn broers zodat wij met de kleine optocht mee konden lopen.
Mijn opa , Jaap van der Linden (Japie de portier ) regelde vroeger de uitsmijters (portiers) voor de Schelft en van der Geest en stond dan ook zelf jarenlang aan de deur terwijl mijn oma Ria dan samen met mijn tante Ria ( Dobbe / van der Linden) bij de wc’s zaten en mijn ome Thijs (van der Linden) en tante Annie de garderobe voor hun rekening namen.
De carnaval , de feestjes en de gezelligheid is er dus van huis uit echt met de paplepel ingegoten. Mijn prinsen naam is dan ook;  Prins PARTY !

Mijn prinses is Daantje van der Poel (16 jaar) dochter van Danny en Franka van der poel. Zij zit ook op Leeuwenhorst, 4 HAVO.
Daantje heeft nog een oudere broer Roy, een oudere zus Laila en een jongere broer Bink.
Daantje is al mijn hele leven een vriendin van mij en zij houdt ook erg van gezelligheid en feestjes! Via haar moeder, voorheen voorzitter van de NOV, is Daantje altijd betrokken bij de verschillende feesten in het centrum van Noordwijkerhout .
Daantje heeft vorig jaar ook gespeeld in de passie van Noordwijkerhout en heeft ook al geschitterd op TV met ‘ de vloer op junior ‘.
Daantje is een show girl en geboren voor het podium! Zij doet al heel haar leven veel aan dans, zang en theater en zou hier ook het allerliefste later in doorgaan.
Vandaar;  Prinses SHOWBIZZ

« terug