Kop nieuwsKoop snel kaartjes voor de jeugddisco’s
7 februari 2017

Koop snel kaartjes voor de jeugddisco’s

Carnaval staat weer voor de deur! Nog een paar nachtjes slapen en kinderen van 12 t/m 15 jaar kunnen weer gaan feesten op onze jeugddisco’s in de Schelft. De toegangskaarten zijn inmiddels vanaf zaterdag 4 februari 2017 verkrijgbaar voor 2 euro bij Vink Multimedia.

De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht door ons eigen jeugdprinsenpaar Prins Fox met zijn Prinses Judy. Vooral onze prins ging het verkopen van de kaarten vanachter de toonbank bij Vink Multimedia erg makkelijk af. Prins Fox (Giel Vink) is namelijk de zoon van de eigenaar Richard Vink. Zijn vader gaat dit jaar De Kaninefaaten voor als Prins Music samen met zijn Prinses Passie (zij is de moeder van onze jeugdprins). De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht, dus kom snel je kaartjes kopen, want op = op.

Let op! Deze jeugddisco’s zijn alcoholvrij. Er is alcoholcontrole aan de deur en er wordt gefouilleerd, ook kan de organisatie om je identiteitskaart vragen. Natuurlijk kom je verkleed naar een carnavalsfeest en zorg je dat je op tijd binnen bent. Onze feestzaal is open vanaf 19.30 uur, om 21.00 uur gaan de deuren dicht.

Vrijdag 17 februari 2017: PUNK & FUNK DISCO
Locatie: De Schelft
Tijd: vanaf 20:11 tot 23:11 uur
Zaal open: 19:30 uur
Leeftijd: tot 16 jaar
Dresscode/thema: Punk & Funk
Entreeprijs: € 2,00
Verkleed komen is verplicht!


Vrijdag 24 februari 2017: ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG
Locatie: Prinsenzaal De Schelft
Tijd: vanaf 20:11 tot 23:11 uur
Zaal open: 19:30 uur
Leeftijd: tot 16 jaar
Dresscode/thema: Regenboog
Entreeprijs: € 2,00
Verkleed komen is verplicht!
 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus één =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems