Kop nieuws
2 november 2017

De Babyfaaten zijn er klaar voor!

Nog een paar dagen, en dan zullen we het weten. Wie wordt de nieuwe prins der Babyfaaten? De geruchten in het dorp en op de scholen worden steeds heviger. Rond sommige namen wordt het steeds stiller, terwijl andere namen meer en meer genoemd worden. De stichting W.W.P., wat staat voor Wie Wordt Prins, heeft een onderzoek ingesteld wie de beste kandidaat is. Vorige week was er al een selectie te zien, nu de volgende 3 kanshebbers. Wie wordt de 51ste Prins der Babyfaaten?
 

De eerste kanshebber is al 2 jaar lid van de raad van elf der Babyfaaten en luistert naar de naam Gianni van Meijl. Aan de naam is te zien dat hij geen echte Noordwijkerhouter is. Toch heeft hij het carnavalsbloed door zijn aderen lopen. Deze VWO student houdt van zwemmen en leert veel handige dingen bij de scouting. We hopen alleen dat hij geen moeilijke knopen in de touwen gaan leggen. Maar als prins staat hij graag in de schijnwerpers en daar heeft hij wel een dansje voor over. 11 november staat hij misschien wel echt in die schijnwerpers.
 

Als iemand die kan zeggen dat hij een echte Kokkerhouter is, is het Daan Duivenvoorden. Ook hij is, net als Tim een echte Hoedjebal en weet dus als geen ander wat carnaval is. Daan zit nu nog op de KTS, om daarna door te leren tot gymleraar. Maar eerst wil hij dit jaar een gooi doen naar het Prinsschap. Volgens Daan gaat hij er een betoverend jaar van maken als hij de touwtjes in handen heeft. Na 4 jaar in de raad gezeten te hebben en vorig jaar president geweest te zijn, is het nu tijd om de allerhoogste man in het Babyfaatenrijk te worden. Wil je weten of hem dat ook lukt, zorg dan dat je al vroeg aanwezig bent, bij het 11-11 gala van de Kaninefaaten.
 

De laatste die wij voorstellen is een zoon van een echte prins. Kane Heemskerk (Hut) is de zoon van de 21ste Prins der Babyfaaten, Prins Rik. Wie weet kunnen we dit jaar gaan zeggen, zo vader, zo zoon, als Kane 30 jaar later de 51ste Prins wordt. Omdat hij nog niet weet wat hij later wil gaan worden, studeert hij nu nog op het Leeuwenhorst College. Ook Kane zit op voetbal en houd wel van een feestje. Op het 11-11 gala gaan we zien of Kane de dans kan gaan leiden, en aan het langste touw zal gaan trekken. Hij zegt zelf, dat hij na 3 jaar Babyfaaten, er helemaal klaar voor is.
 

Dit was voor dit jaar de laatste kandidaat prinsen die wij presenteren.

Zoals al eerder gezegd, gaan we op 11 november zien wie het dit jaar gaat worden.
 

Dit is een feestje voor 18+ ers, maar voor de jeugd zijn er ook feesten.

Schrijf de volgende datums alvast in je agenda:

19 januari 2018 jeugddisco bij VVSB (Basisschool jeugd)

2 februari 2018 jeugddisco in feesthal De Schelft.

9 februari 2018 jeugddisco ook in De Schelft.

Als jeugd van Kokkerhout mag je hier gewoon niet ontbreken en hou de site www.babyfaaten.nl in de gaten wat de thema’s zijn, zodat je alvast kan verzinnen hoe je verkleed gaat.

Maar nu eerst op naar 11-11 om te zien wie de nieuwe Prins der Babyfaaten gaat worden. De spanning neemt steeds meer toe, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn!

 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Acht plus vier =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems