Kop nieuws1e jeugddisco komt eraan
13 januari 2018

1e jeugddisco komt eraan

Het carnaval staat alweer bijna voor de deur, en dus gaan ook de jeugddisco’s weer beginnen. Prins Triton, Prinses Ariël en de Raad van Elf van De Babyfaaten staan te popelen om de polonaise voor te gaan. Natuurlijk wordt ook jij verwacht om met die polonaise mee te doen. Dus kom allemaal mee griezelen in de kantine van V.V.S.B.

Op vrijdagavond 19 januari organiseren De Babyfaaten een te gekke disco voor de jeugd van Noordwijkerhout. De avond is speciaal voor alle leerlingen van de basisscholen, dus tot 13 jaar. Jeugdprins Triton en zijn Prinses Ariël willen jullie graag verwelkomen in een griezelig gezellige kantine van V.V.S.B.
Op dit  “Griezelbal” worden jullie allemaal zo eng mogelijk verkleed verwacht. Want dat je verkleed komt is logisch, het is tenslotte een carnavalsfeest. Er is zelfs een prijs voor de best verklede carnavalsvierder.
De muziek is in goede handen van DJ Pe-lé, dus dat worden weer de nodige rondjes polonaise lopen op deze geheel alcoholvrije avond. De limonade kost 50 cent, en voor een euro is er een zakje snoep te koop. Alles is aanwezig dus spreek met al je vriendjes en vriendinnetjes af om naar deze gezellige jeugddisco te komen, want die mag je natuurlijk niet missen. Kaarten voor de Griezelavond worden deze week op de basisscholen uitgedeeld.
Zit je niet in Noordwijkerhout op school, geen probleem, je kunt een kaart halen bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat. Alle kinderen zijn van harte welkom op deze gratis avond. Tot vrijdag avond 11 over 7 uur!
Jij komt toch ook griezelen?

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Twee plus negen =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
Naar alle nieuwsitems