Kaartverkoop Jeugddisco\'s
16 januari 2018

Kaartverkoop Jeugddisco's

Ben je tussen de 11 en 15 jaar en wil je graag naar de jeugddisco’s van Carnavalsvereniging De Kaninefaaten, lees dan even dit stukje.

Vrijdag 2 en 9 februari organiseert de jeugdvereniging De Babyfaaten weer hun disco’s voor de grotere jeugd.
Voor deze disco’s heb je kaarten nodig. Vanaf a.s. zaterdag 20 januari kun je deze kaarten weer kopen.
Voor 2 euro zijn ze te krijgen bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat.
De hoogste man van het Babyfaatenrijk, Prins Triton met aan zijn zijde Prinses Ariël, zal het eerste kaartje verkopen aan wie zich als eerste meldt. Ben jij dit of wil je er zeker van zijn dat je een kaartje hebt voor deze zeer gewilde disco’s, kom dan vanaf 10 naar de winkel van Vink Multimedia.
Iedereen mag niet meer dan 2 kaartjes kopen en graag met gepast geld komen.
Spreek even met elkaar af, en kom vanaf zaterdag 20 januari een kaartje kopen.
Deze avonden wil je natuurlijk niet missen en op is ook echt op!
Dus zorg, dat je er bij bent!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Acht plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
13 januari 2018

1e jeugddisco komt eraan

1e jeugddisco komt eraan Het carnaval staat alweer bijna voor de deur, en dus gaan ook de jeugddisco’s weer beginnen. Prins Triton, Prinses Ariël en de Raad van Elf van De Babyfaaten staan te popelen om de polonaise voor te gaan. Natuurlijk wordt ook jij verwacht om met die polonaise mee te doen. Dus kom allemaal mee griezelen in de kantine van V.V.S.B.

Op vrijdagavond 19 januari organiseren De Babyfaaten een te gekke disco voor de jeugd van Noordwijkerhout. De avond is speciaal voor alle leerlingen van de basisscholen, dus tot 13 jaar. Jeugdprins Triton en zijn Prinses Ariël willen jullie graag verwelkomen in een griezelig gezellige kantine van V.V.S.B.
Op dit  “Griezelbal” worden jullie allemaal zo eng mogelijk verkleed verwacht. Want dat je verkleed komt is logisch, het is tenslotte een carnavalsfeest. Er is zelfs een prijs voor de best verklede carnavalsvierder.
De muziek is in goede handen van DJ Pe-lé, dus dat worden weer de nodige rondjes polonaise lopen op deze geheel alcoholvrije avond. De limonade kost 50 cent, en voor een euro is er een zakje snoep te koop. Alles is aanwezig dus spreek met al je vriendjes en vriendinnetjes af om naar deze gezellige jeugddisco te komen, want die mag je natuurlijk niet missen. Kaarten voor de Griezelavond worden deze week op de basisscholen uitgedeeld.
Zit je niet in Noordwijkerhout op school, geen probleem, je kunt een kaart halen bij Vink Multimedia aan de Dorpsstraat. Alle kinderen zijn van harte welkom op deze gratis avond. Tot vrijdag avond 11 over 7 uur!
Jij komt toch ook griezelen?

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vier plus twee =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
23 december 2017

Fijne feestdagen!

Fijne feestdagen! Prins Veneto, Prima Donna, Prins Triton en Prinses Ariël  en alle Babyfaaten wensen jullie mooie feestdagen en een carnavalesk 2018!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
één plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
17 december 2017

1e spijker geslagen

1e spijker geslagen Prins Triton en Prinses Ariel hebben de 1e spijker voor hun wagen geslagen.
Hiervoor moesten ze eerst nog wel even het gereedschap "opvissen" , maar dat was was voor deze waterratten geen enekel probleem.
De wagenbouwers kunnen aan de slag!
Prins Triton en Prinses Ariel gingen nog even door met feesten op hun Open Huis. Ze werden verrast met een eigen wapen, kielen en nog veel meer!

Als je mee wilt doen aan de kinderoptocht, vergeet dan niet om je aan te melden : http://www.babyfaaten.nl/optochtaanmeldformulier
Zo weten we zeker dat iedereen wordt gezien door de jury.

Veel plezier met de voorbereidingen!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus zes =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
11 november 2017

Prins Triton en Prinses Ariel 51ste prinsenpaar der Babyfaaten

Prins Triton en Prinses Ariel 51ste prinsenpaar der Babyfaaten Hallo allemaal, wij zijn Daan Duivenvoorde en Suze Duivenvoorde.
Ik, Daan, ben 14 jaar en zit op het Teylingen College KTS in Voorhout.
Mijn hobby's zijn voetbal, zwemmen en natuurlijk carnaval vieren met de Babyfaaten.
Ik, Suze, ben 13 jaar en zit op het Fioretti College in Hillegom.
Mijn hobby’s zijn streetdance, paardrijden, maar mijn grootste passie is zwemmen.

Wij zwemmen allebei al jaren bij de zwemvereniging in Noordwijkerhout.
Daarom zijn onze prinsen- en prinsessennaam ons op het lijf geschreven.
De koning van de zee heet Triton. Triton komt voor in het sprookje de kleine zeemeermin. En daar hebben we de naam van Suze van afgeleid, Ariël.

Samen met onze 4 adjudanten Tim (broer van Suze) , Niels (broer van Daan) , Giel en Bastiaan gaan we er een geweldig carnavalsjaar van maken!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Zeven plus twee =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
2 november 2017

De Babyfaaten zijn er klaar voor!

Nog een paar dagen, en dan zullen we het weten. Wie wordt de nieuwe prins der Babyfaaten? De geruchten in het dorp en op de scholen worden steeds heviger. Rond sommige namen wordt het steeds stiller, terwijl andere namen meer en meer genoemd worden. De stichting W.W.P., wat staat voor Wie Wordt Prins, heeft een onderzoek ingesteld wie de beste kandidaat is. Vorige week was er al een selectie te zien, nu de volgende 3 kanshebbers. Wie wordt de 51ste Prins der Babyfaaten?
 

De eerste kanshebber is al 2 jaar lid van de raad van elf der Babyfaaten en luistert naar de naam Gianni van Meijl. Aan de naam is te zien dat hij geen echte Noordwijkerhouter is. Toch heeft hij het carnavalsbloed door zijn aderen lopen. Deze VWO student houdt van zwemmen en leert veel handige dingen bij de scouting. We hopen alleen dat hij geen moeilijke knopen in de touwen gaan leggen. Maar als prins staat hij graag in de schijnwerpers en daar heeft hij wel een dansje voor over. 11 november staat hij misschien wel echt in die schijnwerpers.
 

Als iemand die kan zeggen dat hij een echte Kokkerhouter is, is het Daan Duivenvoorden. Ook hij is, net als Tim een echte Hoedjebal en weet dus als geen ander wat carnaval is. Daan zit nu nog op de KTS, om daarna door te leren tot gymleraar. Maar eerst wil hij dit jaar een gooi doen naar het Prinsschap. Volgens Daan gaat hij er een betoverend jaar van maken als hij de touwtjes in handen heeft. Na 4 jaar in de raad gezeten te hebben en vorig jaar president geweest te zijn, is het nu tijd om de allerhoogste man in het Babyfaatenrijk te worden. Wil je weten of hem dat ook lukt, zorg dan dat je al vroeg aanwezig bent, bij het 11-11 gala van de Kaninefaaten.
 

De laatste die wij voorstellen is een zoon van een echte prins. Kane Heemskerk (Hut) is de zoon van de 21ste Prins der Babyfaaten, Prins Rik. Wie weet kunnen we dit jaar gaan zeggen, zo vader, zo zoon, als Kane 30 jaar later de 51ste Prins wordt. Omdat hij nog niet weet wat hij later wil gaan worden, studeert hij nu nog op het Leeuwenhorst College. Ook Kane zit op voetbal en houd wel van een feestje. Op het 11-11 gala gaan we zien of Kane de dans kan gaan leiden, en aan het langste touw zal gaan trekken. Hij zegt zelf, dat hij na 3 jaar Babyfaaten, er helemaal klaar voor is.
 

Dit was voor dit jaar de laatste kandidaat prinsen die wij presenteren.

Zoals al eerder gezegd, gaan we op 11 november zien wie het dit jaar gaat worden.
 

Dit is een feestje voor 18+ ers, maar voor de jeugd zijn er ook feesten.

Schrijf de volgende datums alvast in je agenda:

19 januari 2018 jeugddisco bij VVSB (Basisschool jeugd)

2 februari 2018 jeugddisco in feesthal De Schelft.

9 februari 2018 jeugddisco ook in De Schelft.

Als jeugd van Kokkerhout mag je hier gewoon niet ontbreken en hou de site www.babyfaaten.nl in de gaten wat de thema’s zijn, zodat je alvast kan verzinnen hoe je verkleed gaat.

Maar nu eerst op naar 11-11 om te zien wie de nieuwe Prins der Babyfaaten gaat worden. De spanning neemt steeds meer toe, maar er kan er maar 1 de winnaar zijn!

 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Acht plus vijf =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
29 oktober 2017

Wie Wordt Prins der Babyfaaten?

Voor het zoeken naar de nieuwe Prins der Babyfaaten, is de stichting W.W.P. (Wie Wordt Prins) weer in het leven geroepen. Tijdens de 11-11 viering zal de 51ste Prins der Babyfaaten bekend worden gemaakt. Maar ja, wie gaat het worden? De geruchten gaan al in het dorp en op de scholen. Laten we eens gaan kijken wie er allemaal een kans maken.

De eerste die we voorstellen is een echte Noordwijkerhouter. Lars van Teijlingen (bijnaam Teijltje) zit al 4 jaar bij de Babyfaaten en kent ondertussen wel de klappen van de zweep. Lars wil graag kok worden en zit daarvoor op de K.T.S.. Verder houdt deze sportieve jongen van voetbal en waterpolo. Omdat ook carnaval een grote hobby is van Lars, hoopt hij in zijn laatste jaar als Babyfaat, voorop in de polonaise te kunnen gaan als 51ste prins. Alleen de stichting W.W.P. weet of hem dat gaat lukken.

Luuk van den Berg kreeg het carnaval met de paplepel ingegoten. Zijn vader Richard zit al jaren bij de Kaninefaaten, en nam Luuk vaak mee als hij adjudant was bij de grote prins. Hij kon dan ook niet wachten op het moment dat hij vorig jaar als Babyfaat werd geslagen. Luuk houd van skiën en naast zelf te voetballen is hij vaak als supporter te zien bij het eerste van V.V.S.B.. Krijgen we ook dit jaar weer de prins der Kaninefaaten en Babyfaaten uit een gezin? Kom op 11-11 naar De Schelft, en je zult het weten.

Als laatste stellen we voor Tim Duivenvoorde, die uit een echte carnavals familie (Hoed) komt. Na vader Arthur is Tim de tweede uit dit gezin die bij de Babyfaaten een gooi naar het prinsschap gaat doen. Dat Tim later de technische kant op gaat spreekt eigenlijk voor zichzelf.  En een handige prins komt altijd van pas. Verder houd Tim van zwemmen en zit hij op de K.T.S. Hoewel Tim uit een familie komt waarbij er velen bij zowel de Babyfaaten als de Kaninefaaten hebben gezeten, kan hij toch de eerste Hoedjebal zijn, die prins van Noordwijkerhout kan worden. Dat hij al 5 jaar bij de Babyfaaten zit, kan hem daarbij alleen maar helpen.

Wilt u weten wie de scepter die jaar gaat zwaaien, zorg dan dat u al vroeg op de avond aanwezig bent. Over twee weken zullen we weten wie de touwtjes bij de Babyfaaten in handen krijgt. Dan zullen we zien wie de dans gaat leiden. 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus vier =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
25 februari 2017

We zijn begonnen!

We zijn begonnen! Na een super gave avond in de Prinsenzaal waren Prins Fox en Prinses Judy er alweer vroeg bij vandaag!

Om 10.11 gaven ze het startschot voor de Kinderoptocht. Een bonte stont trok achter hen aan door het dorp.
De uitslag is later terug te lezen op deze website.

Veel plezier allemaal!!

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Negen plus acht =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
7 februari 2017

Koop snel kaartjes voor de jeugddisco’s

Koop snel kaartjes voor de jeugddisco’s Carnaval staat weer voor de deur! Nog een paar nachtjes slapen en kinderen van 12 t/m 15 jaar kunnen weer gaan feesten op onze jeugddisco’s in de Schelft. De toegangskaarten zijn inmiddels vanaf zaterdag 4 februari 2017 verkrijgbaar voor 2 euro bij Vink Multimedia.

De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht door ons eigen jeugdprinsenpaar Prins Fox met zijn Prinses Judy. Vooral onze prins ging het verkopen van de kaarten vanachter de toonbank bij Vink Multimedia erg makkelijk af. Prins Fox (Giel Vink) is namelijk de zoon van de eigenaar Richard Vink. Zijn vader gaat dit jaar De Kaninefaaten voor als Prins Music samen met zijn Prinses Passie (zij is de moeder van onze jeugdprins). De eerste kaarten zijn inmiddels verkocht, dus kom snel je kaartjes kopen, want op = op.

Let op! Deze jeugddisco’s zijn alcoholvrij. Er is alcoholcontrole aan de deur en er wordt gefouilleerd, ook kan de organisatie om je identiteitskaart vragen. Natuurlijk kom je verkleed naar een carnavalsfeest en zorg je dat je op tijd binnen bent. Onze feestzaal is open vanaf 19.30 uur, om 21.00 uur gaan de deuren dicht.

Vrijdag 17 februari 2017: PUNK & FUNK DISCO
Locatie: De Schelft
Tijd: vanaf 20:11 tot 23:11 uur
Zaal open: 19:30 uur
Leeftijd: tot 16 jaar
Dresscode/thema: Punk & Funk
Entreeprijs: € 2,00
Verkleed komen is verplicht!


Vrijdag 24 februari 2017: ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG
Locatie: Prinsenzaal De Schelft
Tijd: vanaf 20:11 tot 23:11 uur
Zaal open: 19:30 uur
Leeftijd: tot 16 jaar
Dresscode/thema: Regenboog
Entreeprijs: € 2,00
Verkleed komen is verplicht!
 

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
één plus één =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel
29 januari 2017

De Jeugdwagenbouwers zijn niet te stoppen, maar wel in de war!

De Jeugdwagenbouwers zijn niet te stoppen, maar wel in de war! De wagenbouwers zijn al enige tijd met man en macht aan het werk om de optochtwagen van de Babyfaaten startklaar te krijgen. Een prominente plaats wordt natuurlijk in genomen door het jeugdprinsenpaar van dit jaar; Prins Fox met zijn Prinses Judy. Deze namen komen uit de bekende animatiefilm Zootropolis. Daar moeten die wagenmakers wel iets mee kunnen zou je denken.

Echter tijdens een officieel moment waarbij voor de vorm de ‘eerste spijker’ werd geslagen door Prins Fox, leek er toch sprake te zijn van enige verwarring. Men had bij de naam Prins Fox niet de link gelegd naar de bioscoopfilm, maar naar Foxsport (sporttelevisie). Deze pijnlijke fout betekende voor Prins Fox dat er een sportparcours moest worden afgelegd in de schuur van ‘Wist ik ’t maar,’ waar de optochtwagen wordt gebouwd. Pas als de prins samen met zijn prinses het sportparcours naar tevredenheid af zouden leggen, werd er verder gebouwd aan de wagen.

Gelukkig waren de sportieve Prins Fox en Prinses Judy op alles voorbereid en na veel rennen, springen, badmintonnen, hockeyen en nog vele andere sporten bereikten zij de finish. Menig wagenbouwer was stom verbaasd en tegelijkertijd jaloers op de fitheid en souplesse van het prinsenpaar. Daarop mochten de 3 klaargezette spijkers het hout in worden geslagen wat staat voor de ‘eerste sprijker slaan.’

De wagenbouwers beloofde plechtig de gemaakte fout recht te zetten! Natuurlijk werd de avond afgesloten met een lekker hapje en sapje. Nu is het aftellen totdat Prins Fox en Prinses Judy hun Prinsenwagen echt mogen gaan bewonderen.

Reageer

Reactie *
Naam *
Education
E-mailadres *
toon adres op website
Vier plus drie =  
(* = verplichte velden)  
       » cancel